HOM Online - introductie Herbalife Nutrition

HBLtrainingcenter - HOM - Herbalife Opportunity Meeting - Utrecht
Zoek je een nieuwe uitdaging?
Heb je moeite om rond te komen elke maand? 
Wil je meer vrijheid, eigen baas zijn en je eigen werkuren bepalen? 
Vind je het leuk om anderen te helpen en inspireren over gezonde en actieve levensstijl?


 Online HOM (gratis)
 Aanmeldformulier HOM
 Dinsdagavond online 20.00 - 21.00 uur
 Donderdagavond online
 20.00 - 21.00 uur
 Zaterdagochtend STS + HOM online, 1 x per maand
 10.00 - 12.00 uur

Ontdek de zakelijke mogelijkheid van Herbalife Nutrtion
Herbalife biedt je de mogelijkheid om met tijd en toewijding jouw zelfstandige onderneming te starten, parttime of fulltime rondom je gezin, studie, baan of andere bestaande activiteiten. Je kunt kiezen waar en wanneer je werkt, op welke manier je wilt werken, het bedrag dat je wilt verdienen en hoeveel moeite je erin wilt steken. Herbalife is gestart in 1980 en is wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 90 landen. Vrijheid en ondernemerschap, dat is het voordeel van Herbalife - de keuze is aan jou. Je kunt je bedrijf in je eigen tempo opbouwen in alle aangesloten landen, zonder dat het je huidige studie, baan of andere verplichtingen in gevaar brengt. Neem deel aan onze informatiepresentatie genaamd HOM.

HOM - Herbalife Opportunity Meeting
Tijdens een gratis korte vrijblijvende introductie (c.a. 1 uur) geven wij een indruk wat Herbalife allemaal te bieden heeft en maak je kennis met collega's die reeds actief zijn met Herbalife. Zo kun je uit de eerste hand een goede indruk krijgen of deze zakelijke mogelijkheid bij je past en nader kennismaken met de diverse voedingskundige programma's. Je bent van harte welkom om ons team te komen versterken.

Ondersteuning
Je kunt vertrouwen hebben in Herbalife, wetende dat je de steun van een succesvol, geloofwaardig en internationaal bedrijf geniet bij elke stap. Het is eenvoudig om te beginnen en je hoeft geen enkele ervaring of opleiding te hebben. De persoon die je heeft uitgenodigd en andere Onafhankelijke Members in het team zijn graag bereid om je te helpen met informatie, ondersteuning en begeleiding om zo je eigen onderneming vorm te kunnen gaan geven.

Over de inkomens en inkomensniveaus die ter sprake komen, zijn van toepassing op desbetreffende personen (of voorbeelden) en niet op de gemiddelde Member. Om je een indruk te geven van een gemiddelde financiële beloningen, kun je de Statement of Average-Gross Compensation voor V.S. Supervisors raadplegen op www.Herbalife.com en
www.MyHerbalife.com en of klik hier voor het overzicht.