WLC - voedingscursus

We starten weer maandagavond 8 juni 2020 online 

De Weight Loss Challenge is een cursus om op een gezellige en gezonde manier de levensstijl te verbeteren en gewicht te verliezen. Samen met een persoonlijke coach haal je het beste uit jezelf en onze workshops. Iedere 6 weken starten wij een nieuwe groep! Meld je nu alvast aan!

Hoe lang duurt het programma?
Tijdens het 12 weken programma leer je hoe je gezonde voedingskeuzes kunt maken en hoe je je levensstijl kunt verbeteren. 
Een persoonlijke coach begeleidt de deelnemers met gratis bodyscan-controles en voedingsadvies. Als je een week mist door bijvoorbeeld een vooraf geplande activiteit, dan praten wij je graag voor de volgende les bij.

Voor wie?
De Weight Loss Challenge is voor vrouwen en mannen die meer willen leren over voeding, op een verantwoorde manier de levensstijl willen verbeteren, willen afslanken en met elkaar veel plezier willen hebben tijdens deze gezonde cursus. Je kunt individueel of als groep (vriend(inn)en, collega's, familie) deelnemen. En wie nodig jij uit? 
Nieuwe Herbalife Members zijn ook van harte welkom om deel te nemen.

Wat is de cursusbijdrage?
WLC voedingslessen € 60,- per blok van 12 weken (1 les per week)
Daarvan gaat een flink bedrag in prijzenpot. Om in aanmerking te komen voor de prijzenpot wordt het start- en eindgewicht door ons gemeten in MaarssenbroekAan het einde van de cursus wordt deze prijzenpot verdeeld over de winnaars met plaats 1, 2 en 3. Tijd van 20.00 tot 21.00 uur. Online open vanaf 19.50 uur.

Starten?