Beauty workshop Huidverzorging SKIN

HBL trainingcenter - Workshop huidverzorging - Utrecht - Maarssen - Vleuten
Maak kennis met de huidverzorging en beauty producten van Herbalife SKIN.
De uitwendige voedingsproducten van Herbalife kan je helpen er fantastisch uit te zien. 
Wij bieden je een compleet concept huidverzorging aan. Iedereen kan door middel van de deelname aan onze workshops kennismaken met deze unieke producten die niet in de winkel verkrijgbaar zijn. Je krijgt advies over je huid, verzorgingstips en persoonlijk productadvies

De volgende Beauty Workshop in Maarssen is op
  • vrijdagavond van 19.45 tot 22.00 uur
Leuke interactieve workshop
Je brengt tijdens een interactieve en gezellige workshop zelf de producten aan en voelt meteen het resultaat. Onze doelgerichte producten zijn bedoeld om tegemoet te komen aan jouw specifieke behoeften ter ondersteuning van het welzijn van je huid. Neigt je huid naar droog of naar vet, er is altijd een combinatie van producten die bij jouw huid past voor reinigen, verstevigen en verzorgen. Huidverzorging: hoe is het gesteld met het welzijn van jouw huid

Wetenswaardigheden. Wist je dat de huid... 
  • je grootste orgaan is
  • goed is voor 15% van het lichaamsgewicht 
  • functioneert als verdediging tegen het binnendringen van bacteriën en virussen
  • als er problemen zijn voor 70% voedingsgerelateerd is
  • hulp krijgt van de vitaminen A, C en E om de vochtbalans te helpen verbeteren, tekenen van vroegtijdige veroudering tegen te gaan en het afweersysteem van de huid te versterken.
  • voor zowel vrouwen als mannen het liefst de tijd wil vertragen om er zo lang mogelijk goed te willen blijven uitzien. Misschien is het ijdelheid, maar de waarheid is, dat we ons zo veel beter en zelfverzekerder voelen wanneer onze huid een bepaalde jeugdigheid uitstraalt. 
We kunnen er helaas niet onderuit... we worden ouder: tijd, zon, de elementen, vervuiling en levensstijl hebben allemaal weerslag op onze huid. De natuurlijke cellulaire activiteit wordt minder naarmate je ouder wordt. Dit brengt fijne lijntjes met zich mee. De productie van collageen, een natuurlijke huidproteïne, neemt af na het 25ste levensjaar. De huid verliest geleidelijk vocht en proteïne, wat resulteert in verslapping van de structuur. Het gezicht, de ogen, de mond en het decolleté zijn kwetsbaarder voor huidveroudering. 

Hoe zou het voor je zijn om je huid met uiterlijke voeding te verzorgen en je natuurlijke uitstraling te bevorderen?
Verwen jezelf met een gezellige Beauty Workshop.


Bijdrage
De bijdrage is € 10,- inclusief productgebruik, thee en wat lekkers! 
Het is handig om zonder dagcrème en make-up te komen.

Of start met een proefpakket om zelf gedurende 7 dagen het verschil te ervaren, lees meer...